Word Vriend!

Doe mee met de vriendenkring van CelloWercken Zutphen.
Mail naar:

 vriendenkring@cellowerckenzutphen.nl

Muziek raakt je rechtstreeks in het hart en muziekbeoefening is een manier van leven, een pad dat om regelmatige oefening, studie en verdieping vraagt. CelloWercken Zutphen is er voor cellisten die dit pad in willen gaan. Zo biedt CelloWercken Zutphen getalenteerde cellisten opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid vakgenoten uit binnen- en buitenland te ontmoeten en een podium. 

Naast de Cello Academie organiseert onze stichting met regelmaat concerten, publieksactiviteiten, evenementen en tweejaarlijks het Internationaal Cellofestival Zutphen.

Programmering op wereldniveau

CelloWercken Zutphen kan alleen met steun en giften van particulieren blijven doen wat het al meer dan 20 jaar doet: concerten, evenementen en festivals programmeren met cellostudenten, hun masters en andere musici die tot de absolute wereldtop behoren.

 

Muziekeducatie

Met onze educatieprogramma’s geven we de liefde voor muziek door aan volgende generaties. CelloWercken Zutphen gebruikt die financiële steun ook om elk jaar tientallen cellostudenten te ondersteunen die op zoek zijn naar diepere persoonlijke verbinding met muziek en hun instrument.
Zo investeren we samen in de ontwikkeling van potentiële talenten en daarmee in de toekomst van CelloWercken Zutphen.

Jascha Bordon Fotografie

Word vriend van CelloWercken Zutphen

Wij hebben de volgende mogelijkheden bij een periodieke schenking:

Cellokring Kwartet

bij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 50,- ontvangt u

  • Onze digitale vriendenkring nieuwsbrief
  • Gratis vriendenkring bijeenkomsten (2x per jaar)
  • Uitnodiging extra vriendenkring evenementen (betaald)

Cellokring Ensemble

bij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 250,- ontvangt u

Aanvullend op Cellokring Kwartet ontvangt u:

  • 20% korting op al uw tickets voor het Internationaal Cellofestival Zutphen en alle andere concerten en publieksactiviteiten van CelloWercken Zutphen.

Cellokring Symfonie

bij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 750,- ontvangt u

Aanvullend op Cellokring Kwartet ontvangt u:

  • 60% korting op al uw tickets voor het Internationaal Cellofestival Zutphen en alle andere concerten en publieksactiviteiten van CelloWercken Zutphen.

Doe mee met de vriendenkring van CelloWercken Zutphen

Het is geweldig wanneer we met heel veel mensen samen de Vriendenkring CelloWercken Zutphen vormen.

Wilt u concreet delen in uw betrokkenheid en het plezier dat u beleeft aan de muziek, word dan lid van Vriendenkring CelloWercken Zutphen.

Mail naar: vriendenkring@cellowerckenzutphen.nl

Eenmalige schenking

Voor een eenmalige gift geldt: het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, maar minimaal € 60,-. Wat u meer hebt gegeven, mag u aftrekken. Tot een maximumbedrag van 10% van uw drempelinkomen.

Een eenmalige gift kunt u storten op IBAN NL71 TRIO 0198 0774 16 tnv Stichting CelloWercken o.v.v. `gift´. Wij willen graag op uw gift reageren, daarom zou het fijn zijn als u uw naam en e-mailadres vermeldt.

Ook met kleinere bijdragen kunnen wij bijzondere dingen doen en onze projecten op het gebied van muziekeducatie realiseren. Kortom, als u CelloWercken Zutphen een warm hart toedraagt dan is uw steun in welke vorm dan ook van harte welkom. Onze dank is groot!

Let op!
Na registratie van uw eenmalige of periodieke schenking sturen wij u één exemplaar van de akte retour voor uw belastingadministratie. U hoeft dit formulier niet naar de Belastingdienst te versturen. Ze zijn voor uzelf en het Internationaal Cellofestival Zutphen. U moet de overeenkomst wel goed bewaren. Als de Belastingdienst uw aangifte controleert, kunnen zij u om deze schriftelijke overeenkomst vragen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting CelloWercken Zutphen is een zogenoemde Algemeen Nut Beogende Instelling en wordt door de Belastingdienst gerekend tot de Culturele Goede Doelen.

Muziekliefhebbers ondersteunen met zeer verschillende jaarlijkse bijdragen variërend van € 20,- tot € 10.000,-. Al onze begunstigers ontvangen ons jaarverslag waarin wij toelichten wat met schenkingen en legaten tot stand komt. Zo hopen we zoveel mogelijk muziekliefhebbers te betrekken bij het reilen en zeilen van CelloWercken Zutphen.