Samen muziek maken met conservatorium-studenten

Interactief Kinderconcert

< terug naar programma

Vrijdag

5 april 2024

15:30 – 16:15
Dat Bolwerck

Doe je mee? Dan maken we samen muziek! Ook vertellen jonge musici hoe zij nieuwe  muziek maken. En natuurlijk gaan we dat ook samen proberen! Voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar.

Programma

15:30 Aanvang
16:00 Einde

Tickets >>

Doe je mee?
Vanmiddag kun je in Dat Bolwerck samen muziek maken! Samen met een aantal cellisten, componisten en een pianiste maken we nieuwe muziek! Kom je meedoen? Je kunt je eigen instrument meenemen, maar ook proberen hoe het is om op de vleugel of een cello te spelen.

Je weet misschien al dat een cello prachtig kan ‘zingen’. En je weet misschien ook al dat in een piano allemaal hamertjes zitten die de mooie heldere tonen maken. Maar wist je ook al dat een cello kan brommen, ruisen en blazen? En dat een piano ook als een harp kan klinken? Kom het allemaal ontdekken!

Samen muziek maken – en nieuwe muziek bedenken
Al deze klanken worden deze week misschien wel gebruikt voor het componeren van nieuwe muziek. Deze week zijn er namelijk een aantal jonge componisten aan het werk geweest. Hun muziek gaat over de expositie ‘The Sky Fell on Her’ die je nu in Dat Bolwerck kunt bekijken. De muziek klinkt misschien heel anders dan je misschien gewend bent. Wie weet is er niet eens een melodie! We kunnen van alles verwachten van deze jonge componisten 🙂

De componisten gaan je er het een en ander over vertellen en ze gaan samen met jullie kijken of jullie ook samen met elkaar nieuwe muziek kunnen maken. 

Leuk als je erbij bent!
Ben jij ook benieuwd hoe dat zou klinken? Kom dan naar deze interactieve voorstelling waar je niet alleen kunt luisteren, maar ook kunt meedoen. 

Vrijdag 5 april 2024
15:30 – 16:15 uur
Dat Bolwerck
Zaadmarkt 112 Zutphen

Tickets: 5,-