Voor wie zich dichter met ons wil verbinden

We werken graag samen

Sponsoring

Word sponsor van het Internationaal Cellofestival Zutphen en verbindt u langdurig aan het festival met een internationaal breed publiek. Als sponsor van het Cellofestival ondersteunt u de visie van het festival: het verbinden van mensen, muziek en talent. Met trots presenteren wij de bedrijven waarmee we samenwerken. Dankzij hen kunnen we een muzikaal aanbod van wereldklasse bieden en iedereen, van jong tot oud, laten delen in onvergetelijke muzikale ervaringen.

Om het Internationaal Cellofestival Zutphen elke editie tot een groot succes te maken, wordt mede een beroep gedaan op samenwerkingspartners en sponsors. Voor ondernemers met een warm hart voor kunst en cultuur hebben wij interessante mogelijkheden ontwikkeld waaraan u zich kunt verbinden. Met uw deelname toont u uw betrokkenheid om Zutphen op de kaart te zetten als culturele en creatieve stad. Uw bijdrage zorgt ervoor dat het Internationaal Cellofestival Zutphen zijn hoge niveau en kwaliteit kan handhaven en versterken.

Het Internationaal Cellofestival Zutphen biedt sponsors unieke mogelijkheden op het gebied van relatiemanagement en exposure. Variërend van het hoofdsponsor en samenwerkingen op maat en exclusieve ontvangsten rondom topconcerten. Als sponsor kan uw bedrijf zowel een specifiek concert ondersteunen als een gehele concertserie. Dankzij deze samenwerking kan muziek van de allerhoogste kwaliteit blijven klinken en genieten u en uw gasten van de mooiste concerten op prachtige locaties in Hanzestad Zutphen.

Onze concertsponsors ontvangen een aantrekkelijk op maat gemaakt pakket aan tegenprestaties:

  • Keuze uit een topconcert of serie tijdens het Internationaal Cellofestival Zutphen
  • Mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een exclusieve ontvangstruimte.
  • Wij reserveren voor u de beste concertkaarten.
  • Samen met u ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt hospitality-programma.
  • Mogelijkheid om een exclusieve toelichting op het concert, een meet & greet met de musici of een rondleiding door Hanzestad Zutphen aan het programma toe te voegen, zodat het concertbezoek voor uw gasten een unieke beleving wordt.
  • Daarnaast krijgen de concertsponsors natuurlijk ruimschoots exposure. Uw logo wordt meegenomen in de communicatie over het concert, zoals de concertposter, het programmaboek, de website en in social media.
  • Uiteraard kunt u de samenwerking vermelden in uw eigen communicatie.

Interesse? Neem contact met ons op via info@cellowerckenzutphen.nl