Wilt u de muziek van dichterbij ervaren?

Word vriend!

CelloWercken bestaat dankzij de inzet van een grote groep betrokkenen

De financiële steun van  de vrienden is daarbij onmisbaar.

CelloWercken Zutphen ondersteunt studenten op hun weg naar beroepscellist. Een internationale en betrokken gemeenschap van meestercellisten, docenten, studenten en getalenteerde (amateur) cello-beoefenaars leert hier met en van elkaar.

We stimuleren niet alleen de ontplooiing van individuele en persoonlijke talenten, maar ook de ontwikkeling van artistiek ondernemerschap en een (internationaal) professioneel netwerk.

We reiken essentiële elementen aan, steeds vanuit vernieuwende invalshoeken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige podiumartiesten die de kunst verstaan om hun publiek te raken met het wezenlijke van de muziek. Ze geven daarom regelmatig concerten in en rondom Zutphen.

Vrienden maken mooie dingen mogelijk

  • Een verrijking van talent voor jonge musici – de Cello Academy biedt jaarlijks zo’n 50 studenten uit binnen- en buitenland verdieping onder begeleiding van (internationale) leermeesters
  • Internationaal Cellofestival Zutphen – Een biënnale met een rijke en diverse meerdaagse programmering
  • Bijzondere concerten en muziekprojecten – zoals de concerten van Den Herder op Zondag en meespeel-concerten voor bevlogen amateurs
  • Een inspirerend cultureel programma in Zutphen – samen met andere initiatieven dragen we zorg voor inspirerende momenten in onze bijzondere stad

“Onze studenten ervaren de intensieve weekend-cursussen in Zutphen als een heel belangrijke en noodzakelijke aanvulling op hun opleiding aan het conservatorium.

De afsluitende concerten van deze cursussen brengen musici en publiek altijd dicht bij elkaar. ”

Jeroen den Herder – artistiek leider CelloWercken

Vrienden beleven iets extra’s

  • U bent als eerste op de hoogte – onze Vrienden Nieuwsbrief informeert u als eerste over nieuwe concerten en initiatieven.
  • We nodigen u uit voor bijzondere momenten – meerdere keren per jaar organiseren we speciale bijeenkomsten voor vrienden met ruimte voor ontmoeting met de musici en de andere vrienden. Op bijzondere locaties, soms met een hapje en een drankje en natuurlijk is er muziek! Veelal voor niets – soms vragen we om een kostendekkende bijdrage.
  • We nemen u nog meer mee in ons verhaal – tijdens de bijeenkomsten voor vrienden en in de nieuwsbrief komt u nog meer te weten over nieuwe plannen, ideeën en de musici. 
  • U maakt deel uit van een groep betrokken mensen – met hart voor muziek, cultuur, verbinding en het bieden van kansen aan jong talent.
cellowerckenzutphen ensemble

Vriend worden kan al vanaf € 25 per jaar.

Voor € 35 geldt de vriendschap ook voor een huisgenoot.

Jaarlijkse bijdrage
Wilt u zich voor een langere tijd aan ons verbinden? Daar zijn we heel blij mee. U machtigt ons in dat geval om het bedrag jaarlijks af te schrijven. Opzeggen gaat heel gemakkelijk met een mailtje.

Eenmalige bijdrage
Uiteraard is een eenmalige bijdrage ook heel welkom! U bent dan vriend voor een heel kalenderjaar. Na dat jaar vervalt de vriendschap vanzelf. Voor het zover is, sturen we u een bericht. U kunt de vriendschap natuurlijk verlengen zo vaak als u wilt. 

Periodieke gift
Een grotere gift vanaf € 250 per jaar voor een periode van 5 jaar heeft extra belastingvoordelen. We vertellen u er graag meer over. Mail ons via  vrienden@cellowerckenzutphen.nl.

Uw bijdrage is aftrekbaar bij de Belastingdienst. Hier kunt u alle details nalezen.

Na het versturen van het formulier is de machtiging voltooid. Via de mail ontvangt u bovendien meteen alle bovenstaande gegevens die u met ons hebt gedeeld.

Hartelijk dank!